top of page

Er kosttilskud nødvendige


Nogle mener at kosten alene kan rykke sygdom til sundhed. Hvad mener du? Jeg mener at kosten er en vigtig faktor for det gode liv , men har man symptomer på sygdom er det vigtigt at vende disse i tide til en sund balance og det er vigtigt at man tilføre de rigtige næringsstoffer så kroppens organer til at kunne helbrede sig selv uden at skulle bruge kemiske medikamenter , som kan blive nødvendige når man er kommet så langt ud i sygdomforløb som nogen vil komme over tid.

Min erfaring er at det er bedre at forebygge end at prøve at helbrede når man er blevet alvorlig syg.

Alle symptomer kommer af noget som senere kan udvikle sig til sygdom og med alle de belastende faktorer vi gennemgår vil vi opleve at vores krop ikke vil være i stand til at modstå alt det vi udsætter den for, derfor kan det være hensigtsmæssigt at give vitaminer/mineraler urter fedtsyre probiotika m.m for at aktiverer kroppens organer til at udskille ,hormoner, enzymer og andre vigtige stoffer.

Lægens virke er ikke at underkaste og er en vigtig faktor til mange sygdomme , men meget medicin giver så mange bivirkninger at det er dårligt for så meget andet som man så skal have medicin for , og det er skruen uden ende vil jeg mene.


Recent Posts
bottom of page