top of page

Hvad er symptomer?

Tænker du på, hvad dine symptomer fortæller din krop? Hm, måske ikke. Det er sikkert, at symptomer, hvis der ikke bliver gjort noget vil give sygdomme, som kan blive kroniske hen over tid. Det er symptomer som smerter, inflammation, allergi og eller evt svigen i for eksempel mavesækken, smerter i muskler og led eller måske hjertebanken, for højt blodtryk, for højt kolesteroltal m.m som kan give alvorlige sygdomsforløb som er svære at komme af med senere hen.

Derfor er det vigtigt at få bugt med alle symptomerne inden man ender med at skulle tage lægeordineret medicin som kan blive til livslang brug.

Jeg har nu arbejdet som Biopat/Naturopath i 6 mdr og kan se, at mit arbejde har båret frugt allerede nu.

Jeg har hjulpet klienter med allergier, uren hud, fordøjelse problemer og smerter i muskler og led.

Jeg har fundet min passion i homøopatiske midler som Spenglersan og Enderlein, som er produkter til immunforsvaret. Her kan man rette op på allergier og betændelsestilstande og fjerne focus som er indkapslet og evt har ligget og skabt ballade med kroppens immunforsvar.

Har man evt perioder med forkølelse og snotnæse eller evt allergi kan man i en periode på min 3 måneder tage produkter og fjerne/ mindske disse symptomer og man vil fjerne ubehag og dermed få det bedre. Man skal huske, at det kan tage tid at fjerne disse symptomer og sygdomme, da det har taget lang tid at opbygge sygdomme i kroppen.

Kærlig hilsen Anja Fryd Eggertsen biopat/nturopath Ibm.


Recent Posts
bottom of page