top of page

Immun og symbioseterapi.

Vores krop er afhængig af immunforsvaret. Fungerer det ikke optimalt vil vi blive syge. Infektioner vil opstå og symptomer vil give sig til kende ved allergier, intolerance, rødme varme hævelse smerte og evt nedsat bevægelse, evt forkølelse eller influenza symptomer.

Vira og bakterier kan gemme sig i slimhinder og lave ballade langt hen af vejen.

Det er vigtigt at få bugt med disse foci som lægger toksiner og det kan gøres ved homøopatisk medicin og derefter store doseringer af vitaminer og mineraler og eller urter til at booste kroppens organer. Det gør at organerne kan arbejde selv og dermed vende kroppen tilbage til balance. Belastninger af dårligt immunforsvar kan på sigt give sygdomme som:

Gigt

psoriasis

leddegigt

slidgigt

mobus chrom

culitis alserosa

diabetes

astma/bronkitis

allergier

intolerance

m.m.

Man kan arve sygdomme som styrer immunforsvaret i en uheldig retning og som sidder i slimhinderne fra hals og til endetarm.

Det er ikke noget lægen kan måle men det kan en Naturopath/Biopat. Det foregår ved en blodtest målt ved brug af homøopatisk medicin sammen med klientens blod. Det er en enkelt test som tager 15 min og lave og det er ved et stik i fingeren lige som når man måler blodsukker.

Et godt tips:

Luftvejs cocktail

1 skive løg

1 hvidløg

ingefær

timian

kogende vand over og køl lidt af.

Drik det 4-6 gange dagligt.

MVH Anja fryd Eggertsen Naturopath/Biopat IBM


Recent Posts
bottom of page