top of page

Hvad er Biopati?


Biopati er en holistisk tilgang til sygdom og sundhed.Når vi kikker på sygdom så ser vi kun på symptomerne så og sige ,migrænen, smerterne, forstoppelsen eller diarreen er produktet af en egentlig årsag som vi som almindelige mennesker ikke kender til. Når vi får disse symptomer tager vi til lægen og får noget til at tage dem med, men er det nu det rigtige at gør? Ikke altid. Nogle gange er det vigtigt at finde årsagen og hjælpe kroppens organer på vej til at kunne helbrede sig selv. Kan man det ? det tænker du måske. Til tider nej men ofte ja for et lille skub med de rigtige næringsstoffer finder kroppen selv dens helt egen måde at adapterer (tilpasse)

sig på.

Vi er så vandt til at besøge lægen og se på vores sygdomme som noget der skal fixes med en pille men så nemt er det bare ikke altid. Vi har selv et ansvar for at holde os raske så og sige.

Vi kan have nogle gener med i bagagen som gør os sårbare ved for mange belastende faktorer

og der er det vigtigt at forebygge. Det gør man ved at bygge kroppen op med de nødvendige

næringstoffer og evt behandlingsformer som kan støtte og hjælpe.

Inde for mit feldt drejer det sig om næringsstoffer i form af Vitamin/ Mineral terapi, Reguleringsterapi, Ernæringsterapi, Immun/Symbiose terapi og probiotika.

Med disse muligheder kan jeg vende kroppens symptomer dvs ved at støtte organsystemerne

kan affaldstoffer og andet ledes ud af kroppen enzymer og hormoner kan få plads til at komme hen hvor de skal virke og immunforsvaret kan få styrke til at bekæmpe udfrakommende patogene stoffer som ikke har sin plads i kroppen.

Meget tyder på at vores kost kan rykke os fra sygdom til sundhed og at de færdiglavet og forarbejdet fødevare vi indtager kan have en usund og dissideret skadelig effekt på vores helbred.

Lyder dette spændende og kunne du tænke dig at vide mere kan du gå ind på min hjemmeside www.vejenfrem.net eller kig ind på biopat.dk og læse Kort og godt om Biopati og Naturopati.

Kunne du tænke dig at få et tjek omkring din sundheds status så bestil en tid hos en mig.

M.V.H Anja Fryd Eggertsen Biopat/Naturopath i biologisk medicin.


Recent Posts
bottom of page