top of page

Her og nu billede med test.

Når man tester med en Biotron er det frekvenser og bølger som giver en modstand i krop og over til det man måler på dvs en ampul med evt en vitamin eller mineral m.m.

Hver næringsstof har hver deres frekvens og kan derved måle modstand. Når der er modstand og derved evt mangler vil måleapparatets nål svinge over skaleren , som er mellen 40-60 på frekvens måleren.

Test med en biotron er et her og nu billede af situationen og kan ikke bruges alene men skal altid stå sammen med en grundig vurdering af sygdoms billedet.

Jeg bruger biotronen som et støtte redskab til at se sygdoms billedet i en helhed.

Det samme gælder en Spenglersan test som er en test til at se forandringer i immunforsvaret.

Dette gøres med en blodtest hvor jeg prikker i fingeren og sætter en dråbe af dit blod på en glasplade, her bruger jeg homøopatisk medicin til at dømme hvordan det står til i blodet med antigener og antistoffer.

Med en lup kan man hurtigt se om der er forandringer som skal tages hånd om.

Det er en harmløs metode som er meget effektiv.

Har man symptomer som tilbagevændende forkølelse, snot , betændelsestilstande i øvre luftveje, lunger eller problemer med slimhinder og evt underliv og blærebetændelse , eller gigt og depotdannelse eller evt meget astma symptomer ,så kan der være mistanke om ubalance i immunforsvaret.

Hvis der er nogle spørgsmål til disse test svare jeg gerne på mail anja.biopat@outlook.dk eller på min FB side vejenfrem eller på sms 20614610. Du er også velkommen til at ringe 20614610

og læg en besked så ringer jeg tilbage så snart jeg har tid. Husk at ligge navn og nr.

MVH Anja fryd Eggertsen Biopat/Naturopath ibm.


Recent Posts
bottom of page